Skip links

ESPORTS SUMMER COLLEGE

Tijdens een unieke live uitzending namen ervaringsdeskundigen van o.a. Twitter, Ahoy, ESL, de Politie en SportsCloud je mee in de ongelooflijke mogelijkheden van esports & gaming. Leer waarom esports & gaming juist in deze tijden accelereren, verbinden en enorme kansen bieden voor merken en (lokale) overheden. Volledig digitaal én kosteloos!

College terugkijken

Educatief programma met
toonaangevende merken & experts

Live in samenwerking
met Rotterdam Ahoy

BE ON TOP OF THE GAME!

Op 27 mei vond het inhoudelijke en dynamische programma plaats waarin toonaangevende brands en ervaringsdeskundigen je mee hebben genomen in de kansen van esports & gaming. Het programma nam je via 3 essentiële business thema’s mee in de marktinzet van esports & gaming voor jouw business, beleid of strategie.

Leer van de laatste ontwikkelingen en trends, haal inspiratie uit succesvolle cases en krijg praktische tips van experts die esports & gaming al omarmen in hun duurzame strategieën of activatiebeleid. Deze live uitzending bestond uit 1-op-1 interviews, presentaties van praktische cases, kruisgesprekken en live video-calls. De perfecte combinatie van fun en inhoud!

Heb je het Esports Summer College gemist? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het college direct in je mail!

Voor wie

Het educatieve programma was er onder andere voor brandmanagers, beleidsbepalers, marketeers en andere professionals die in contact willen komen met digitale generaties of meer uit deze relaties willen halen. Kortom: wil jij voorop lopen in de mogelijkheden en connecties met deze doelgroepen en je marktbeeld verbreden? Join nu het Esports Summer College!

Waarom nu

De afgelopen maanden waren er nog nooit zoveel online interacties tussen gamers, fans, brands en organisaties! Denk daarbij aan livestreams, online toernooien, challenges en merkactivaties.

De esports & gaming markt heeft een extra stroomversnelling gekregen en gaat steeds sneller een grotere rol spelen in de marketing van grote merken zoals BMW, Politie, NBA, gemeente Rotterdam en Twitter. Met de impact die Covid-19 de komende jaren zal hebben, is dit hét moment om jezelf de juiste handvatten te geven.

Nieuwe kennis

Nieuwe kansen

Bekijk hieronder het Esports Summe College terug en investeer in je eigen kennisniveau rondom deze sterk groeiende entertainment categorie.

Deze middag was speciaal samengesteld waarin onafhankelijke experts kijkers mee hebben genomen in de waarde van esports & gaming als middel voor o.a. sales, digitale interacties, arbeidsmarktcommunicatie, imago verandering en nog veel meer.

College terugkijken

Sprekers en experts

Jolanda Jansen

Jolanda Jansen

Rotterdam Ahoy

Algemeen Directeur

Maartje Kreek

Maartje Kreek

Twitter inc.

Client Partner Twitter

Floor Jansen

Floor Jansen

Politie

Strategic Advisor High Tech Crime

Philip Tiekink

Philip Tiekink

Keuken Kampioen Divisie

Marketing Manager

Jaap Visser

Jaap Visser

ESL

Managing Director

Robin Sweegers

Robin Sweegers

SportsCloud

Esports Director

Bert de Groot

Bert de Groot

HP

Marketing Manager

Marcus Lindmark

Marcus Lindmark

Dreamhack

CEO

Programma

Hieronder vind je het programma van het Esports Summer College.

Esports Summer College gemist?

Bekijk het volledige college terug via onderstaande button.