Skip links

Koen Weijland

De 8 wetten van een succesvolle influencerstrategie!

Koen Weijland is een van de grondleggers van het FIFA-ecosysteem in Nederland en is een van de grootste influencers binnen de FIFA game. Hij bereikt vandaag de dag miljoenen fans via zijn verschillende social media kanalen en deelt de 8 wetten achter zijn succesvolle strategie!

Koen Weijland is de bekendste FIFA-speler van Nederland en werd als eerste e-Sporter ooit door AFC Ajax vastgelegd, waar hij ook jarenlang als presentator actief was. Mede door deze prijzen kon Koen Nederland vertegenwoordigen in grote internationale toernooien in Berlijn en Parijs. Een hoogtepunt was de vierde plaats op het Wereldkampioenschap in Parijs in oktober 2011.

Koen geeft je inzicht in hoe merken & influencers samenwerken en welke variabelen een rol spelen om gezamenlijk extra waarde te creëren voor zowel merk als fan. Welke game influencer past bij jouw merk? Passen jouw doelstellingen bij de specifieke doelgroep? Ex-esporter en game-influencer geeft Koen je alle handvaten om te starten in de wereld van influencer marketing in esports & gaming.