Skip links

Marc Rondagh

Esports als pijler voor de toekomst van de Eredivisie

Als grondlegger van de eDivisie heeft Marc Rondagh een zeer belangrijke rol gespeeld in ontwikkeling van esports in Nederland. Wat een aantal jaar begon als pionierswerk is tegenwoordig een volledig uitgewerkte strategische pijler onder de toekomst van de Eredivisie. Ontdek de waarde van esports voor de toekomst van jouw organisatie!

De Eredivisie leert door de eDivisie competitie ontzettend veel nieuwe potentiële fans kennen. Het vergroten van de fanbase resulteert in meer bereik, inzicht en nieuwe verdienmodellen. Met deze nieuwe relaties en inzichten zijn ze in staat om sterkere of geheel nieuwe propositie te ontwikkelen voor hun potentiële sponsoren. 

Hoe boor je in de wereld van esports & gaming nieuwe fans of klanten aan? Laat je je leiden door beperkingen of creëer je een ijzersterke propositie? Of je nu een bond, competitie, toernooi, venue of andere rechtenhouder bent; deze presentatie een must voor jou! Marc geeft het antwoord op wat je met jouw bestaande rechten in deze sterk en snel veranderende wereld.