Skip links

Tomas Lyckedal

Playing the global entertainment game

Tomas Lyckedal heeft 15 jaar achtergrond in esports, als speler, manager, toernooiorganisator in verschillende esports-startups en bedrijven. Sinds 2008 werkt Tomas bij DreamHack en leidt hij de esports-initiatieven. Hij is voornamelijk bezig met de bedrijfsstrategie en DreamHack’s belangrijkste merk, uitgever en mediapartnerschappen.

In 20 jaar groeide DreamHack uit tot een wereldwijd fenomeen als hét digitale festival voor de jeugd.  DreamHack-festivals bieden meerdere esports-wedstrijden, live muziek, tentoonstellingen, creatieve wedstrijden, LAN-feesten, cosplay en nog veel meer en trekken honderdduizenden bezoekers per jaar. Vanaf 2019 vindt DreamHack ook plaats in Ahoy en na afloop van EsportsX heeft iedereen gratis toegang!

Leer alles over de reis die DreamHack heeft doorgemaakt van een klein school kantine evenementje tot het powerhouse is esports wat ze tegenwoordig zijn. Tomas deelt inzichten over gamers, de doelgroep en casestudies over hoe merken onbereikbare generaties kan bereiken.