Skip links

Interactief format

Naast inhoudelijke kennis en inspiratie ligt dit jaar de focus op interactie tussen de aanwezige professionals en de experts. Via inspirerende roundtable-sessies, matchmakings, NextGen Pitches en boeiende internationale keynote sprekers vindt er een optimale en individuele kennisoverdracht plaats tussen de experts en deelnemers onderling. Allemaal binnen de thema’s die voor jouw werkveld relevant zijn, want je bepaalt zelf aan welke sessies je deelneemt!

Round-tables sessions

Matchmakings

Internationale top keynotes!

NextGen pitches

Live talkshow vanuit studio EsportsX

Kies je eigen route

Enerverend programma

Stel je eigen unieke programma samen met de keuze uit 20+ esports experts, round-tables sessions, matchmakings, Next Gen pitches en één live esports talkshow. De kennisdag is opgebouwd langs vier lijnen. Kies de route die aansluit bij jouw werkveld, interesse en expertise.

Platforms & Eco-systems

Twee miljard euro. Dat is wat er in het esports ecosysteem wordt geïnvesteerd. Per jaar! Daarmee is esports met recht de snelstgroeiende entertainment categorie van dit moment en biedt het ultieme platform om digital-first generatie te bereiken. Maar hoe ziet deze wereld eruit? Waar wordt het geld verdiend? En hoe kan jouw organisatie profiteren van dit fenomeen? Leer hoe jij deel kunt nemen en nieuwe manieren van interactie en connecties creëert!

Activate & Accelerate

De wereld van esports is divers en complex. Toch bevat de industrie met spelers, teams, publishers, leagues en live-events enorme assets voor organisaties om marketingactiviteiten te ontplooien. Maar welke zijn waardevol voor jouw activaties en activiteiten? Ontwikkel een strategie voor jouw business en versnel het bereiken van je doelstellingen!

Public & Sustainability

Esports is allang niet meer alleen weggelegd voor internationale consumentenmerken met grote budgetten. Ook voor het maatschappelijke en publieke domein, lokale overheden, sportbonden en andere sportorganisaties is de impact enorm. Hoe zet je esports in ter verbetering van sportparticipatie en welzijn? En hoe stimuleer je de sociale cohesie binnen jongerendoelgroepen in jouw domein?

Sweetspots & Triggers

Hoe kenmerken de doelgroepen van esports zich? Kom erachter hoe je hen perfect kunt bedienen in een ongrijpbare en onbegrijpbare wereld. Vind de in-game sweetspots en triggers die naadloos aansluiten bij jouw merk of organisatie en krijg daarmee toegang tot een van ’s werelds loyaalste communities. Spreek dezelfde taal en creëer een positie om jezelf op een geweldige manier voor te stellen. De onmisbare must-knows voordat je instapt!

Registreer je vandaag nog voor het grootste esports event van Nederland!

TICKETS

Regular individuele inschrijving
  • Regulier tarief
  • + 20 internationale en nationale experts in de line-up
  • + 500 professionals aanwezig
  • Gratis toegang tot DreamHack Rotterdam 2019