Sprekers in de spotlights

EsportsX gaat je verbazen met praktijkcases en sessies van topsprekers. Hieronder vind je interviews met sprekers die je in aanloop naar EsportsX al meenemen in de oneindige wereld van esports & gaming.

Video afspelen

Michael Petit | Markteffect

Eén van de sprekers die wij verwelkomen op EsportsX is Michael Petit. Michael is marketing manager bij marktonderzoeksbureau Markteffect en gaat enorm bijzondere inzichten delen op EsportsX. Benieuwd naar de kansen of opvallendheden in de wereld van esports & gaming, en hoe je het best kunt connecten met jongeren? Je komt het te weten in het interview!

Heeft deze video je nieuwsgierig gemaakt naar wat esports & gaming nog meer te bieden heeft? Bestel dan vandaag nog je tickets

Vincent Wijnen | Sogeti

Het esports & gaming domein biedt enorm veel kansen, ook op het gebied van recruitment. Vincent Wijnen, feedback consultant bij Sogeti, zag deze mogelijkheden en maakte er direct werk van. Met behulp van verschillende game avonden en esports challenges heeft Sogeti maar liefst 9 (langdurig) openstaande vacatures succesvol weten op te vullen. Waar de eerste editie van de game avond een relatief kleine groep van 25 enthousiastelingen aantrok, groeide dit in de editie daarna uit tot maar liefst 248(!) aanwezigen. In het interview neemt Vincent je van begin tot eind mee in de weg die hij heeft bewandeld. Wie heeft hij moeten overtuigen, en hoe leg je de eerste stenen? Bekijk het interview en kom het direct te weten!
 
Benieuwd naar nog meer esports & gaming casussen op het gebied van recruitment? Tijdens EsportsX kom jij te weten wat de do’s en don’ts zijn in deze kansrijke wereld. Bestel je tickets en mis niets!
Video afspelen
Video afspelen

Aniek Stavast | Cooler Master

Cooler Master zit met de productie van verschillende gaming hardware-artikelen middenin de wereld van esports & gaming en zijn tevens partner van PSV Esports. Hoe creëer je autoriteit bij jongeren middels een unieke tone of voice op social media en welk platform zet je hiervoor in? Aniek Stavast geeft je in deze video succesvolle en minder succesvolle voorbeelden.
Benieuwd naar andere cases op het gebied van esports & gaming? Op EsportsX krijg jij a.d.h.v. cases en praktische thema’s alle handvaten die je nodig hebt. Op 7 april loop jij de deur uit met jouw gameplan!

Nick Hoogebeen | KNVB

In 2021 is de KNVB gestart met hun eigen E_Voetbalstrategie, volledig gericht op de implementatie van esports & gaming. Onderdeel hiervan is E_Oranje, het Nederlands Esportselftal, met zelfs een eigen E_Bondscoach. Wil jij meer weten over de ontwikkelingen van esports & gaming bij de grootste sportbond van Nederland? In het interview deelt Nick Hoogebeen, partnershipmanager E_Voetbal bij de KNVB, je alle ins en outs!

Heeft dit interview je nou nóg nieuwsgieriger gemaakt naar de mogelijkheden die esports, gaming of gamification voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bestel dan snel je tickets voor EsportsX 2022!

Video afspelen
Video afspelen

Matthijs Vink & Bram van den Broek | Go!Gaming

De krachten bundelen en samen tot een uniek, nieuw concept komen. Matthijs Vink, Co-Founder van H20 Esports, en Bram van den Broek, Director Operations bij Pathé, werden door een gemeenschappelijke connectie aan elkaar gelinkt en spraken af voor een kennismaking. Wat begon als een kennismaking ontwikkelde zich tot een brainstorm en eindigde met een sterk fundament voor het Go!Gaming concept. Kijk het interview voor alle ins en outs!

Leer a.d.h.v. de sessie van Matthijs Vink en Bram van den Broek hoe jij jouw krachten met jouw zakelijke netwerk kan bundelen, hoe je tot een uniek gaming concept komt en hoe je zo’n concept vervolgens realiseert. Mis niets en bestel je tickets vandaag nog!

Wendy van Keulen | IT-Profile

IT-Professionals zijn op dit moment moeilijk om aan je te binden. Organisaties die hier dus naar op zoek zijn, moeten op een creatieve manier in contact komen met deze professionals. Een succescase op het gebied van IT-recruitment d.m.v. esports & gaming is de Player One activatie van IT-Profile. Hoe trek je de aandacht in deze sector, en wat zijn de resultaten? Wendy van Keulen, directeur van IT-Profile, vertelt jou er alles over in het interview én op gaat hiernog dieper op in tijdens EsportsX!

Kijk het interview en start jouw warming-up voor EsportsX 2022!

Video afspelen
Video afspelen

Damian Bott & Romal Abdi | PSV

Hoe kom je als Nederlandse voetbalclub in contact met de jongere doelgroep? Het antwoord: esports & gaming! PSV beaamt dit als geen ander en stapte in 2016 vol in op deze, toen nog, nieuwe ontwikkeling. Inmiddels speelt PSV, net als alle andere Eredivisieclubs mee in de eDivisie, de digitale Eredivisie. Vandaag de dag is esports niet weer weg te denken binnen de strategie van PSV. Wil jij weten hoe je deze jongeren bereikt, of hoe een wedstrijddag van een esporter eruitziet? Bekijk het interview en kom het direct te weten!

Ben jij door het interview nóg nieuwsgieriger geworden naar de ins en outs van een voetbalclub in de wereld van esports & gaming? Op EsportsX nemen Romal Abdi, esportscoach van PSV en Damian Bott, manager marketing en media bij PSV je mee in deze unieke wereld.